Themafeest | Themafeest Oktoberfest 2.0 organiseren? BinQ Events bellen 073-5325587

Wie wel eens in München is geweest kent ze wel: de Duitster in Tiroleroufit. Foute snor, hoed met veer en dito uitspraken. Wij nemen jullie mee naar de vernieuwde versie van het oktoberfeest. Net zo veel sfeer maar met minder Duitsers!

Jouw bedrijfsuitje | een daverend succes

Een oktoberfest zoals je nog nooit meegemaakt hebt! De DJ zorgt voor gezellige muziek die u doet terugdenken aan die ene wintersportvakantie. Intussen doen Blonde Heidi en Bruine Grethel er alles aan om uw gasten zo warm mogelijk te verwelkomen. Nadat uw gasten gearriveerd zijn opent de enige Duitser in huis showmeister “Rudi”. De showmeister van het dorp, de avond. Dit bedrijfsfeest wordt met veel lawaai en bombari geopend Jullie gasten worden direct meegenomen in Rudi’s uitbundige enthousiasme. Oktoberfest 2.0 is een feest van bier, slappe klets, heerlijke Duiste meezingers, brathwurst und sauerkraut. Dit wil je toch niet missen. Ein Prosit!


Dit themafeest is inclusief

Oktoberfest entertainmentteam
Oktoberfest DJ
Professioneel licht en geluid
Trioler games
Eventstyling Oktoberfest
Welkomstdrankje
100% WKR-proof

Feest op de locatie van jou keuze!

Alle themafeesten zijn op elke locatie in Nederland en België te boeken. Of dit nu een kantine, loods, tent of in de bestaande horeca is. Wij maken van elke ruimte een feestelijke zaal.

Is themafeest Oktoberfest 2.0 geschikt voor mijn gezelschap?


Dit themafeest organiseren als personeelsfeest, verenigingsfeest of jubileum of gewoon omdat je het leuk vindt. Het enige wat nog dit knalfeest nodig heeft is een super locatie. Deze kunnen wij ook voor je regelen of nog beter: We nemen jullie eigen locatie. Denk hierbij aan eent feest in de kantine, buitenruimte, bedrijfshal, kantoor of gezellig in een feesttent. Alles is mogelijk en wij van BinQ Events regelen het voor je!

themafeest Oktoberfest 2.0organiseren op de locatie van jullie keuze.

Gewoon lekker helder en duidelijk. Wij maken van te voren afspraken en voeren deze ook uit. Bovendien zetten we vaak net dat ene stapje extra waar onze collega bureaus stoppen. Gewoon 101% feest! Jullie themafeest wel te verstaan.

Maatwerk themafeesten daar zijn we goed in.

Ons professioneel team gaat jullie themafeest organiseren door een van te voren bepaald en goedgekeurd eventplan. Op zich niets unieks echter zijn jullie zelf de regisseurs. We zullen jullie natuurlijk adviseren wat wel en niet te doen op een event. Zo krijg je en een persoonlijk bedrijfsfeest en staat er een professionele organisatie achter die de touwtjes stevig in handen heeft.

Brabantse gastvrijheid, ook buiten Brabant!


Onze roots liggen in het Zuiden des lands. Land van feest, carnaval en bourgondische gezelligheid. Brabant is synoniem voor overdadige gastvrijheid met oog voor detail. Willen jullie dan ook? zeker even bellen. Of jullie nu uit Amsterdam komt, Enschede of Maastricht. Wij nemen ons feestelijke exportproduct gewoon mee.

Wat we beloven komen we na.100% feestzekerheid


Naast ons werk is jouw evenement onze passie, uitlaatklep en vinden we het vooral erg leuk om te doen. Alles wat we van te voren overeenkomen wordt natuurlijk geleverd. Wij hebben een goede naam hoog te houden en geven liever wat meer zodat je de volgende keer weer aan ons denkt. Wat beloven komen we na.

Veel themafeest En veel, veel, veel meer...... en nog meer.​


Onze pakketten zijn erg uitgebreid en er zit er vast een tussen die aansluit bij jouw wensen of budget. Twijfel je? Neem gerust contact op en we helpen je graag!


Wil je meer weten over dit themafeest?

Bel dan met 073 - 532 5587 of stel je vraag via ons contactformulier. Wij staan je graag te woord!
oktoberfest_klein_14.jpgoktoberfest_klein_13.jpgoktoberfest_klein_12.jpgoktoberfest_klein_11.jpgoktoberfest_klein_10.jpgoktoberfest_klein_09.jpgoktoberfest_klein_08.jpgoktoberfest_klein_07.jpgoktoberfest_klein_05.jpgoktoberfest_klein_04.jpgoktoberfest_klein_03.jpgoktoberfest_klein_02.jpgoktoberfest_klein_01.jpgoktoberfest_klein_19.jpgoktoberfest_klein_18.jpgoktoberfest_klein_16.jpgoktoberfest_klein_16.jpgoktoberfest_klein_15.jpg
oktoberfest_detail.jpg

Themafeest Oktoberfest 2.0 organiseren? BinQ Events bellen 073-5325587

- Basis all-in prijs: € 3250,00
(tot 125 personen)
- Meerprijs € 400,00
(boven 125 personen)
- Transportprijs afhankelijk van de locatie
Alle prijzen zijn exclusief BTW.

 

Stel je vraag Offerte

Extra opties themafeest

- Food opties
(hapjes, streetfoods of walking dinner)
- Drinks
- Bedienend personeel (in stijl uiteraard)
- Extra styling en backdrops
- Photobooth
- Duitse Bierbar