Themafeest
Back 2the '80 & '90

Ga je een jaren ’80 of ’90 themafeest organiseren? Denk dan eens aan Back 2the ’80&’90. Pump up the JAM! Back to the eighties en nineties van BinQ Events in een notendop: Beenwarmers, hanenkammen en make-up, veeeeel make-up. Van rockbitches tot de moonwalk: het hoort allemaal bij ’the fantastic eighties en nineties’.

Haal je fluorkleding en leggings te voorschijn en zet je haar stijf van de haarlak, want het is tijd voor een exciting party. In dit themafeest komt alles wat vroeger gaaf, hip en happening was weer terug. Everybody “Jump for JOY!”

Pump up the JAM!

Themafeest Back 2the '80&'90
Herbleef je jeugd opnieuw!

Onze Glamrock Girls ontvangen je in stijl. Fitness duo Amy & Billy zijn deze avond jullie host en hostess en nemen je mee naar de roerige jaren ’80. Gedurende avonden bouwt de muziek zich op en neemt de DJ je mee naar de jaren negentig. 

Dit is een themafeest vol knallende acts en fantastische hits die je nooit meer vergeet. Laat je zelf een coupe uit de jaren ’80 of ’90 aanmeten in de metamorfose studio van Priscilla’s hairdressers. Geniet van een heerlijk 3 gangen diner, partyhapjes of een vette foodtruck en natuurlijk je favoriete drankje.

A trip back to memorylane; de jaren ’80 en ’90

Weet je het nog? Beatrix wordt koningin, de compact disc verovert de muziekmarkt, de magnetron wordt geïntroduceerd en de walkman is razend populair. Als populaire man heb je een matje in je nek, wordt je draaierig van je Rubiks Cube en kijk je naar MTV. Het themafeest back to the ’80&’90 is jou op het lijf geschreven!

Het wordt een feest van herkenning dit themafeest. De dames volgen de mode die bepaald wordt door voorbeelden zoals Cyndi Lauper (Girls just wanna have fun…), Madonna en The Kids from Fame. In 1985 zoekt Wubbo Ockels het hoger op en in 1988 is Nederland oranje gekleurd en zijn “we” Europees kampioen!

Back 2the '80&'90 themafeest organiseren op jouw locatie?

De prijzen voor dit themafeest op locatie:

Vanaf 50 tot 125 personen – € 2950,00 (ex BTW en transport)

Meerprijs per 75 personen € 400,00

DIT THEMA IS INCLUSIEF

’80&’90 entertainmentteam
’80&’90 DJ
Professioneel licht en geluid
’80&’90 acts
Eventstyling ’80&’90
Welkomstdrankje
100% WKR-proof

Dit thema boeken met extra opties

Food

In stijl van het door jullie gekozen thema. Van partyhapjes tot compleet diner vanuit foodtrucks.

Drinks

All-in geen verassingen achteraf.

Compleet met bar, glaswerk en personeel.

Verlichte Dansvloer

Super gave ledvloer vanaf 25m2 tot 100m2. Een leuke toevoeging van jullie feest.

Fotobooth

Een fotohokje waar jullie gasten vereeuwigd worden. Incl begeleiding en 4 uur onbeperkt printen.

Meubilair, tenten en faciliteiten

Alles wat je (extra) nodig hebt hebben wij in huis. Van stretchtent tot toiletwagens.